Palvelut koulutuksen järjestäjille

Asiantuntija käytössäsi

Työskenneltyäni usean vuoden ajan nykyisin Visman omistamien Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien parissa tuli varsinkin ammatillinen koulutus ja sen eri käytänteet samalla tutuiksi - kuten myös kyseinen opintohallintojärjestelmä. Nyt kaikki tuo osaaminen on sinun käytössäsi. Mikäli siis kaipaat sparrausta järjestelmän käyttöön tai ohjelmointiapua sen rajapintojen tiimoilta, niin ole rohkeasti yhteydessä! Voit helposti varata ilmaisen 15 minuutin keskusteluajan varauskalenteristani.

Muutamia esimerkkejä koulutuksen järjestäjille toteuttamistani asioista:

Työn alla: Wilmoittaja

Syksyllä aukeaa upouusi Wilmoittaja-palvelu, joka mahdollistaa toimintaa ohjaavan viestinnän Wilmassa helpommin kuin koskaan aiemmin. Kyseisen palvelun avulla koulutuksen järjestäjä pystyy määrittämään mistä tapahtumista haluaa lähetettävän automaattisesti ilmoituksia käyttäjille joko Wilma-viestinä, sähköpostina tai tekstiviestinä. Tieto siis virtaa entistä sujuvammin ja turhien viivytysten poistuttua säästyy aikaa ja vaivaa!

Mikäli kiinnostuit, niin käy wilmoittaja.fi-sivulla antamassa sähköpostiosoitteesi ja saat tiedon heti, kun palvelu avataan!

Tulevia yleisiä koulutuksia

Järjestän loppuvuoden aikana webinaareja, joihin voit toivoa aiheita nyt! Heitä toiveesi, kysymyksesi tai murheesi tulemaan tällä lomakkeella ja vastaan huutoon parhaani mukaan.

Webinaarit

Tiedotan myöhemmistä webinaareista myöhemmin. Siis sitten kun niihin on tarpeeksi aihetoivomuksia, vink vink!